Korting voor VNSa leden

A&A Opleidingen werkt nauw samen met VNSa, de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs. Deze samenwerking is ondermeer gericht op de inhoudelijke actualisatie en verdere ontwikkeling van onze update cursussen en het gezamenlijk ontwikkelen van seminars.

Zodoende is A&A Opleidingen in staat de leden van VNSa op maat en naar behoefte te bedienen in de vorm van kwalitatief hoogstaande en actuele salaris update cursussen en vakgerichte seminars. 

A&A Opleidingen geeft 10% korting bij deelname aan de update cursussen voor leden van VNSa. 

VNSa is een vereniging door en met name voor de salarisadministrateur. Opgericht vanuit de behoefte aan een onafhankelijk overkoepelend orgaan, dat er voor moet zorgen om het complexe vakgebied toegankelijker te maken en erkenning van de salarisadministrateur als vakspecialist mogelijk te maken. 

Daarnaast heeft VNSa als doel het bevorderen van de vakbekwaamheid van salarisadministrateurs, het behartigen van de belangen van haar leden en het ondersteunen van het belang van Permanente Educatie. De vereniging streeft er naar het onderling contact tussen de leden te stimuleren.

Om de doelstellingen van de Vereniging te realiseren worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

De vereniging organiseert ondermeer:

  1. Regiobijeenkomsten op ruim 10 verschillende plaatsen in het land, waarbij salarisadministrateurs hun collega’s uit de regio ontmoeten en allerlei praktische zaken, kennis, en ervaringen uitwisselen.
  2. Seminars.
  3. Korting bij deelname aan cursussen en opleidingen.
  4. Samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties in het vakgebied waaronder het NIRPA.